lauantai 16. elokuuta 2014

3. 4. Ja 5. Päivä


Eka viikko meni hetkessä ohi. Pääasiassa selailin koko ajan tapettikokoelmia. Sen lisäksi tutustuin yrityksen arkeen ja tein pieniä väli juttuja ettei päivät ihan ykstoikkosiks jäis. Siitä ei kyllä oo pelkoo, tosi mielenkiintosta tutustua oikeen kunnolla tapetteihin. Varsinkin kun itse pääsee hipelöimään ja tutkimaan. Uutta tietoa tullu materiaaleista ja varsinkin hintaluokista. Selvisi myös että liikkeessä on yli 600 kokoelmaa tapetteja. Ja yksi tapettikokoelmakirja voi sisältää vaikka kuinka monta eri tapettia. Enkä päässyt kaikkia läpi ekalla viikolla, niinku odottaa saattokin.


Muunmuassa yksi uusi tuttavuus oli Kandolan "luksus" tapetetit, jossa on Swarovskin kristalleja.

3. Päivänä pääsin vähän askartelemaan. Että saataisiin siististi tapettirullia esille ja myyntiin, ni sain päällystää pahvilaatikon tapetilla.

4. Päivänä laitettiin porukalla näyteikkuna uusiksi kadun- ja myymälän puolelta. Vaihdettiin lähes kaikki tapetit ja kankaat erilaisiin. Kadun puolelta en muistanu ottaa kuvaa, mutta heti ensi viikolla laitan! Siitä tuli niin mahtava! Uusia lasten tapetteja on toisella puolen ja toiselle puolen ideoitiin perinnetapeteista ja uusista tapeteista hauska kokonaisuus. Siellä myös mun puuhaama laatikko näkyy.

5. Päivästä jäi mielee erityisesti Eijffingerin uusimman Pip kokoelma kirjan saapuminen. 

 Sain myös oman harjoittelija kyltin! :) Jotta olisi helpompi keltanokkana lähestyä asiakkaita ja mennä mukaan asiakaspalvelutilanteisiin vaikka vaan kuuntelemaan.

~Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti