tiistai 12. elokuuta 2014

Toinen päivä

 Tänään aamun jatkoin tapettimallistojen selailua. Ja varmaan vasta murto-osa tutkittu! Mutta kyllä ne pikkuhiljaa jää oikeesti mieleen. Tarkoittaen, että värimaailma ja tyyli kun jää tietyiltä valmistajilta mieleen, oon jo tyytyväinen. Kuulemma jossain vaiheessa alkaa kokoelmatkin hahmottua. Hyviä neuvoja sain päivän mittaan tapettien muistiin painamisesta. 

 Iltapäivällä pääsin sitten asiakaskäynnille mukaan. Tämä oli vasta ensimmäinen kartoituskäynti, jonka jälkeen tehdään tarjouspyyntö. 
 Asiakas perheineen oli muuttamassa ahtaaksi käyneestä omakotitalosta alle kilometrin päähän isompaan omakotitaloon. Pääsimme näkemään ensin vanhan talon, jossa kiertelimme ja kuuntelimme perheen jäsenten tarinoita, harrastuksia, kiinnostuksen kohteita ja näimme tämän hetkiset huoneet sekä huonekalut. 
 Perheen äiti esitteli uuteen kotiin tuotavat kalusteet, jotka ovat sitten pohjana muulle muutokselle. Sekä kertoi hieman omasta ja perheen mieltymyksistä ja tämän hetkisen asunnon ongelmakohdista. Tulevassa kodissa sitten kävimme muutoskohteet läpi, niin että tarjouspyyntöön pystyttiin erittelemään tarkemmin, mitä kaikkea suunnittelutyö sisältäisi. 

Loppuviikon jatkan vielä tapettien selaamisia. Pikkuhiljaa pääsen etsimään ja myymään asiakkaille heidän unelmatapettejaan. 

~Maria 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti