maanantai 11. elokuuta 2014

Ensimmäinen päivä Seinäruusussa !


 Täällä tällä kertaa! Hurjasti jännitti taas tutustua uuteen paikkaan, mutta ihan suotta. 
 Seinäruusun myymälä löytyy siis Tampereelta, Kuninkaankadulta, ihan Anttilan vierestä. Siellä on myytävänä hurjasti erilaisia tapetteja, kankaita ja seinätarroja. Heiltä saa myös sisustussuunnitelmia. 

Kuva kaapattu verkkokauppa.seinaruusu.fi
 Nykyään myymälän lilan seinän tilalla on ihana Jessica Zoobin Pleasure Gardens-tapetti. 
 "Toisto on tehokeino." siinä uusin mottoni. Mieletöntä seurata asiakaspalvelutilannetta, kun asiakas kertoo vähän jotain väriä ja kuviota mitä toivoo tapetilta ja työntekijä hippasee samantien tiettyjen hyllyjen luo ja osaa vielä ottaa oikean kirjan/kirjat josta esittelee asiakkaalle vaihtoehtotapetteja. Oon aivan ällikällä, että miten voi muistaa tästä paljoudesta tietyt tapetit. Toisaalta siitä huomaa innon tapetteja ja työtä kohtaan.  Vielä minäkin aion muistaa edes puoliksi niin hyvin tapettikokoelmista tämän harjoittelujakson loppuun mennessä! Noin siinähän on jo ensimmäinen tavoitekin asetettu. 


 Ja sitä lähdettiinkin ensimmäisenä päivänä toteuttamaan. Koko päivän sain selailla tapettikirjoja. Niin että saisin ne nyt muutamassa päivässä käytyä vaikka kerran läpitte. Aloitin uutuuksista ja niiden jälkeen siirryin Eiffingerin tapettikirjoihin ja hups sitten olikin jo päivä täynnä! Miten päivä menikin niin nopeesti. Samalla pääsin seuraamaan tosiaan asiakaspalvelutilanteita tapetin myynnin osalta.
 Huomenna jatkuu aamulla sama tutkiskelu ja sitten iltapäivällä pääsen mukaan asiakkaan luo kartoituskäynnille.

Hyvillä mielillä ja eväillä myös huomiseen! 

~Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti